23/03/1390

پذيرش دانشجوي کارشناسی ارشد براي سال تحصيل 90-91 بدون آزمون- دانشگاه بوعلي سينا

دانشگاه بوعلی سینا از میان برگزیدگان علمی دوره كارشناسي،دانشجوی کارشناسی ارشد می پذیرد

دانشگاه بوعلی سینا از بین دانش آموختگان و دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی براساس اصلاحيه مصوبه پنجاهمين جلسه شوراي هدايت استعدادهاي درخشان مورخ 19/12/1388، موضوع ماده 2 آيين نامه شماره 3536/21 مورخه 31/6/1386 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري، بدون آزمون ورودی برای سال تحصیلی 91-1390دانشجوي کارشناسی ارشد می پذیرد.

داوطلبان باید مندرجات آیین نامه پذیرش برگزیدگان علمی دوره کارشناسی براي ورود به دوره کارشناسی ارشد را به دقت مطالعه نموده و در صورت داشتن شرایط، مدارك لازم (دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا تکمیل فرم (1)و دانشجویان سایر دانشگاه ها هر سه فرم پیوست) را حداکثر تا تاریخ 20/4/1390 (غیر قابل تمدید) از طریق پست پیشتاز و یا تحویل حضوری (دانشجویان سایر دانشگاه ها) به نشانی دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال و همچنین دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا فرم های تکمیل شده را به اداره آموزش دانشکده خود تحویل نمایند.

پذیرش متقاضیان این آیین نامه به دو صورت (گروه الف و گروه ب) انجام می شود:

گروه الف) برگزیدگان المپیادهاي علمی- دانشجویی، مسابقات و جشنواره ها و دانشجویان نمونه کشوری

گروه ب) دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی دانشگاه ها و موسسه هاي آموزش عالی دولتی سنتی (تمام وقت) کشور که از طریق آزمون سراسري سازمان سنجش آموزش کشور پذیرفته شده اند شامل دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی پیوسته ورودی سال 86 که حداکثر در مدت 8 نیمسال دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل جزو 10 درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودي خود باشند و نیز دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته ورودی سال 88و رتبه اول در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودي دانشگاه محل تحصیل که حداکثر ظرف 4 نیمسال دانش آموخته شوند و داراي میانگین کل حداقل 17 باشند.

تبصره:پذیرش دانشجو بر اساس گروه (ب) با احتساب معدل کل در هفت نیمسال نخست لحاظ خواهد شد.داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه به نشانیwww.basu.ac.irمراجعه و در صورت لازم با شماره 8257404-0811 در وقت اداری تماس حاصل نمایید.

دانلود فرم 1

دانلود فرم 2