17/03/1390

اطلاعيه شماره 2 مديريت تحصيلات تکميلي در مورد مصاحبه آزمون ورودي دوره دكتري

اطلاعیه شماره 2: قابل توجه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته‌هاي امتحاني براي شركت در مصاحبه آزمون ورودي دوره دكتريPh.D(نيمه متمركز) سال 1390 دانشگاه بوعلی سینابا توجه به تغییر مبلغ واریزی توسط معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته‌هاي امتحاني براي شركت در مصاحبه آزمون نيمه متمركز دوره دكتري Ph.D.سال 1390 توسط سازمان سنجش و آموزش کشور، به اطلاع کلیه معرفی شدگان به این دانشگاه می رساند که به ازای هر کد رشته محل مبلغ -/000/250 ریال به حساب جاری 55361 بانک تجارت شعبه دانشگاه بوعلی سینا (واقع در شهر همدان کد 24130) به نام درآمدهای آزمون های دانشگاه بوعلی سینا (قابل واریز در کلیه شعب بانک تجارت در سراسر کشور) واریز و اصل فیش را همراه با سایر مدارک تحویل نمایند. ضمناً داوطلبانی که بر اساس آگهی قبلی مبلغ -/000/100 ریال واریز نموده اند، لازم است نسبت به پرداخت مابه التفاوت اقدام نمایند.