04/11/1389

اطلاعيه كتابخانه مركزي دانشگاه

قابل توجه اعضاي محترم هيات علمي

استاد گرامي

با سلام و احترام،با توجه به ضرورت امر اطلاع رساني در خصوص منابع كتابخانه اي و نيز پايگاههاي اطلاعاتي و منابع الكترونيكي از طرف كتابخانه مركزي تقاضا مي شود آدرس Email‌خود را در اختيار اين واحد قرار دهيد تا در ليست اطلاع رساني اين واحد قرار گيريد. جهت انجام اين امر به چند صورت مي توانيد اقدام كنيد:

1-ارسال مشخصات شامل نام، نام خانوادگي، نام رشته، گروه، نام دانشكده، مقطع تحصيلي و مرتبه همراه با ايميل و شماره همراه به صورت تايپ شده به واحد اداري كتابخانه مركزي واقع در ساختمان مركزي، طبقه همكف، راهرو كتابخانه، رياست كتابخانه مركزي.

2-ارسال مشخصات مذكور در بند يك به ايميل رياست كتابخانه به آدرس lib_dean@basu.ac.ir

لطفا" هر چه سريعتر نسبت به ارسال مشخصات خود اقدام فرمائيد تا از اطلاع رساني به موقع اين واحد برخوردار گرديد.

كتابخانه مركزي