03/09/1389

اطلاعیه مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص تکمیل فرم اعلام ظرفيت پذيرش دانشجوي تحصیلات تکمیلي

به اطلاع کلیه همکارن محترم عضو هیأت علمی که متقاضی پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی در سال تحصیلی 91-1390 می باشند، می رساند. آئين نامه تعيين ظرفيت دانشجوی تحصیلات تکمیلیِ اعضاء هیأت علمي و شرايط پذيرش دانشجوي دکتري (بازنگری شده در شورای محترم دانشگاه، مورخ 01/09/1389) و فرم اعلام ظرفيت پذيرش دانشجوي تحصیلات تکمیلی را از طریق سایت دانشگاه دریافت و پس از مطالعه دقیق آیین نامه و توضیحات مندرج در فرم، نسبت به تکمیل فرم (تایپ بندهای 1 الی 4 توسط عضو محترم هیأت علمی) در سه نسخه اقدام و تا پایان وقت اداری مورخ 09/09/1389 از طریق مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده (طبق بند 8 فرم) مربوطه به این مدیریت ارسال فرمایند.

لازم به ذکر است، با توجه به محدودیت زمانی در اعلام ظرفیت ها به سازمان سنجش آموزش کشور، فرم هایی که بعد از تاریخ فوق الذکر (09/09/1389) ارسال گردند. به هیچ وجه بررسی نخواهد شد.

جهت مشاهده آیین نامه بازنگري شده اینجا را کلیک کنید.

جهت مشاهده فرم اينجا كليك كنيد.