02/09/1389

*اطلاعيه مهم حسابداري دوره هاي شبانه و نيمه حضوري*

قابل توجه دانشجويان دوره هاي نوبت دوم پیرو اطلاعیه مورخ 10/8/89

1-با توجه به نزديك شدن زمان انتخاب واحد مرحله اول نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89 تسويه حساب و پرداخت کل بدهي شهریه دانشجویان به حساب 2413043770 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه بوعلی سینا الزامي مي باشد. لذا خواهشمند است با مراجعه به پايگاه اينترنتي دانشگاه حداکثر تا تاریخ 25/9/89 از وضعيت مالي خود مطلع گرديده و با پرداخت بدهي نسبت به تسويه حساب خود اقدام نموده و مراتب را به اطلاع واحد حسابداری دوره های نوبت دوم برسانید.

2-همچنین کلیه دانشجویان ملزم هستند قبل از شروع انتخاب واحد مرحله دوم سال تحصیلی 90-1389 نسبت به پرداخت علی الحساب شهریه ترم فوق به شرح زیر اقدام نموده و انتخاب واحد خود را در مرحله دوم از طریق سیستم کامپیوتری تایید نمایند.

الف – دانشجویان دوره های کاردانی وکارشناسی 000/500/2ریال

ب- دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد000/500/7ریال

3-مطلب مهم: پس از پایان مهلت انتخاب واحد نهایی در صورت عدم تایید انتخاب واحد در مرحله دوم نسبت به حذف اتوماتیک انتخاب واحد اقدام می گردد.

حسابداري دوره هاي نوبت دوم