22/08/1389

قابل توجه کليه دانشجويان متقاضي ميهمان و انتقال به دانشگاه بوعلي سينا و ساير دانشگاهها

به اطلاع دانشجويان متقاضي ميهمان و انتقال به دانشگاه بوعلي سينامي رساند: در راستاي اجراي آيين نامه ميهماني و انتقال دانشجويان به شماره 18503/و مورخ 10/7/89 وزارت محترم علوم ، تحقيقات و فناوري، اين دانشگاه صرفا به بررسي تقاضاي افرادي مي پردازد که بر اساس مواد 4 و 10 آيين نامه مذکور شرايط مهماني و يا انتقالي را دارا باشند.

بدين ترتيب دانشجويان متقاضي که داراي اين شرايط مي باشند مي بايست در خواست خود را تا تاريخ 30/9/89 به واحد پذيرش و ثبت نام اداره کل امور آموزشي دانشگاه تحويل نمايند. بديهي است به تقاضاهايي که بعد از تاريخ مذکور دريافت شود ترتيب اثر داده نخواهد شد.

ضمنا به اطلاع دانشجوياني که متقاضي ميهماني به ساير دانشگاهها مي باشند مي رساند از تاريخ 1/9/89 لغايت 15/9/89 به اداره آموزش دانشکده مربوطه مراجعه نمايند.

مديريت امور آموزشي دانشگاه