06/07/1389

اسامي پذيرفته شدگان آزمون دكتري تخصصی 1389 و نحوه ثبت نام

براي مشاهده اسامي پذيرفته شدگان علمي آزمون دكتري تخصصي 89 دانشگاه بوعلي سينا اينجا كليك كنيد.

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله علمی آزمون دکتری دانشگاه بوعلی سینا می رساند، از تاریخ 10/7/89 لغایت 11/7/89 با مراجعه حضوری به اداره کل امور آموزشی دانشگاه و ارائه مدارک مورد نیاز نسبت به تکمیل پرونده و ثبت نام اقدام نمایند. بدیهی است، عدم مراجعه به منزله انصراف از ثبت نام در دوره دکتری دانشگاه تلقی شده و نسبت به جایگزینی افراد اقدام خواهد شد.

دکتر علی باقر طاهری نیا

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

مدارک مورد نیاز:

1- اصل شناسنامه و دو برگ تصویر از تمام صفحات.

2- عکس جدید پشت نویسی شده، 6 قطعه.

3- اصل کارت ملی و تصویر آن.

4- اصل مدرک کارشناسی ارشد و یک برگ تصویر آن (افرادی که قادر به ارائه مدرک مذکور نمی باشند، باید گواهی فارغ التحصیلی مطابق با فرم پیوست ارائه نمایند).

5- اصل و یک برگ تصویر وضعیت نظام وظیفه (برادران).

6- تصویر حکم کارگزینی و موافقت بدون قید و شرط اداره متبوع جهت کارکنان نهادها و سازمان ها (موضوع فرم شماره 4، تعهد حضور تمام وقت در دوره دکتری دانشگاه بوعلی سینا)

7- تصویر گواهی دوره کارشناسی.

جهت مشاهده فرم اینجا را کلیک کنید.