تعداد بازدید :10190335

20/02/1389

انتخاب واحد مرحله اول نيمسال 90-89

قابل توجه دانشجويان دوره هاي شبانه و نوبت دوم

1.ـ با توجه به انجام انتخاب واحد مرحله اول نيمسال اول سال تحصيلي 90-89در ارديبهشت 1389 موارد زير به اطلاع دانشجويان مي رسد

2.چنانچه دانشجويي بابت نيمسال دوم 89-88و نيمسالهاي گذشته بدهي داشته باشد ، ملزم است ، تا قبل از شروع انتخاب واحد مرحله اول نيمسال اول سال تحصيلي 90-89 نسبت به تسويه بدهي خود اقدام نمايد.

3.دانشجويان مي توانند جهت اطلاع از وضعيت حساب شهريه تحصيلي به صفحه اينترنتي خود در سايت آموزش دانشگاه مراجعه نمايند.

4.دانشجويان موظفند، شهريه تحصيلی را به حساب 2413043770 بنام دانشگاه بوعلی سينا نزد بانك تجارت شعبه دانشگاه بوعلی سينا ( قابل واريز از طريق كليه شعب بانك تجارت در سراسر كشور ، كد 24130 ) واريز و فيش بانكي مربوطه را ( كه نام و نام خانوادگي دانشجو و شماره دانشجويی در آن بطور خوانا قيد شـده باشد. ) به حسابداري دوره هاي شبانه تحويل نمايند.

5.عدم توجه دانشجوي بدهكار به مقررات مالي و در نتيجه عدم امكان يا ايجاد وقفه در انجام انتخاب واحد بعلت عدم تسويه حساب به عهده دانشجوي بدهكار مي باشد

واحد حسابداري دوره هاي شبانه

19/ ارديبهشت / 1389