18/09/1388

اطلاعیه کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

استفاده آزمایشی از منابع الکترونیکی

به اطلاع می رساند شرکت IIN و شرکت مهندسی رز سیستم با هماهنگی کنسرسیوم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز 15 ناشر بزرگ بین المللی از تاریخ 17 آبان ماه 1388 به مدت دو ماه امکان استفاده آزمایشی از منابع الکترونیکی زیر را برای تمامی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی تحت پوشش وزارت علوم فراهم نموده است.

این منابع بر روی محیط پیشرفته DL فعال گردیده است. لذا جهت استفاده از منابع مذکور می توانید در محیط دانشگاه به آدرس www.DigitallibraryPlus.com رفته و با باز کردن گزینه های Database ، Ejournals، Ebooks ، به منابع مورد نظر دست یابید. همچنین شما قادرید با کلیک بر روی موضوع مورد نظر در بخش Brows By Subject (سمت راست صفحه) نشریات ، کتب و بانک های اطلاعاتی مورد نظر خود را بیابید با کلیک بر روی منوی Federated Search قادرید در بخش مهمی از منابع کتابخانه دیجیتال جستجوی یکپارچه و همزمان انجام دهید. دقت کنید در برخی از دانشگاهها جهت استفاده از امکانات جستجوی هم زمان باید از User Name و Password موجود درصفحه Federated Search در سایت DL استفاده نمایید. منابع موجود در زمان استفاده آزمایشی ((Trial به شرح زیر می باشند.

Thomson Scientific(ISI)

مجموعه ارزشمند index chemicus

بزرگترین با نک اطلاعاتی علوم زیستی Biosis Preview

اطلاعات کنفرانسهای دنیا Conference Citation index

CAB Abstrats مهمترین بانک اطلاعاتی کشاورزی دنیا

INSPEC مهمترین بانک اطلاعاتی مهندسی برق، الکترونیک، کامپیوتر ، فیزیک و ITProQuest

دسترسی به محصول PrQuest Central در دوره Trial فراهم گردیده است با بیش از 000/10 ژورنال ، کتاب، پایان نامه یا مرجع تمام متن .

دسترسی آزمایشی به سه مجموعه با نک اطلاعاتی مهم در محیط CSA

Wiley-Blackwell

بیش از 900 ژورنال الکترونیکی در قالب دو مجموعه

Springer

بیش از 1800 ژورنال معتبر دسترسی به کتب برگزیده الکترونیکی و کتب 2010

دسترسی به بیش از یک میلیون و 700 هزار تصویر علمی در مجموعه جدید Springrimages

4-مجموعه کامل Springer Protocol که پروتکل های آزمایشگاهی در زمینه علوم زیستی و بیو مدیکال را پوشش میدهد .

Taylor&Francisدسترسی آزمایشی به بیش از 700 ژورنال معتبرTaylor&Francisدسترسی آزمایشی به بیش از 000/20 کتاب الکترونیکی Taylor&Francis

Nature دسترسی به بیش از 80 نشریه مهم Nature

IOPشامل 61 ژورنال مهم علم فیزیک است

OUP ژورنالها، کتب الکترونیکی و آرشیو نشريات قدیمی