27/07/1388

اطلاعیه مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه

ثبت پروپوزال و پايان نامه در پايگاه پژوهشگاه اطلاعات و مدارك علمي ايران

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی می رساند که پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران با ایجاد یک سامانه اینترنتی، به منظور فراهم آوردن امکان دسترسی پژوهشگران و علاقه مندان به منابع علمی، و اجتناب از تکرار مطالعات، در نظر دارد در خصوص ثبت و نگهداری پيشنهاد پایان نامه (Proposal) و پایان نامه/رساله (Thesis) دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بانضمام اطلاعات تکمیلی مربوطه، در پایگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران، اقدام نماید. لذا کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودي 1387 به بعد موظفند پس از تصویب طرح پایان نامه (Proposal) خود در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده نسبت به ثبت آن، همچنین کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که از پايان نامه خود دفاع مي كنند پس از دفاع از پايان نامه و تائيد پايان نامه توسط هيات دواران و انجام كليه اصلاحات، نسبت به ثبت و ارسال پايان نامه اقدام و كد رهگيري را از سامانه مذكور به آدرس http://thesis.irandoc.ac.ir دريافت و در اختيار تحصيلات تكميلي دانشكده قرار دهند و پس از اخذ تأييديه از مديريت تحصيلات تكميلي دانشكده نسبت به انجام مراحل بعدي اقدام نمايند. ضمن اينكه لازم است، دانشجويان قبل از انجام كليه مراحل، نسبت به ثبت نام در سايت اقدام نمايند.

لازم به توضیح است که براساس بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تسویه حساب دانشجویان تحصيلات تكميلي پس از فارغ التحصیلی منوط به ثبت اطلاعات پایان نامه در پایگاه مزبور توسط دانشجو و تأیید آن توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی و ارائه دو نسخه لوح فشرده حاوی فایل کامل پایان نامه با فرمت pdf و Word و یک نسخه صحافی شده از پایان نامه به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه می باشد.

مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه