12/07/1388

اطلاعيه مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه

اعلام نتايج و اطلاعيه ثبت نام دوره هاي تحصيلات تكميلي دانشگاه بوعلي سينا

ضمن عرض تبريک به مناسبت قبولی شما در مقطع بالاتر بدينوسيله اعلام ميدارد با ارائه مدارک ذيل جهت ثبت نام از تاريخ 13/7/88 لغايت 14/7/88 با مراجعه حضوری نسبت به تکميل پرونده و فرمهای مربوطه اقدام نماييد. بديهی است عدم مراجعه تا تاريخ فوق به منزله انصراف از ثبت نام در دوره فوق ليسانس دانشگاه تلقی می گردد. ضمناً چنانچه از طريق آزمون در ديگر دانشگاهها پذيرفته شده ايد و در تاريخ مقرر ثبت نام خود را انجام داده ايد لازم است در اسرع وقت با مراجعه به آن دانشگاه انصراف از تحصيل نماييد و تاييديه ترک تحصيل را به هنگام ثبت نام همراه داشته باشيد.

جهت مشاهده نتايج اينجا كليك كنيد.

نشانی محل ثبت نام : همدان- خيابان مهديه- خيابان شهيد فهميده- روبروی پارک مردم- سازمان مرکزی دانشگاه- اداره امور آموزشی تلفن8257408-0811

مداک مورد نياز:

1. اصل گواهی کارشناسی و 2 برگ تصوير آن و يا اصل دانشنامه و 2 برگ تصوير آن.

- تبصره : در صورت نداشتن اصل گواهی، اصل فرم(جهت مشاهده فرم اينجا كليك كنيد)ودو برگ تصوير آن و يا هرنوع گواهی که نشان دهنده آن باشد که پذيرفته شده، فارغ التحصيل مقطع کارشناسی تا 31/6/88 می باشد با ذکر معدل و رشته تحصيلی.

2. اصل شناسنامه و 2 نسخه تصوير از تمام صفحات آن.

3. عکس 4*3 شش قطعه

4. اصل و تصوير کارت ملی.

5. اصل و دو برگ تصوير کارت پايان خدمت، معافيت دائم، معافيت موقت معتبر و يا داشتن دفترچه آماده به خدمت بدون مهرغيبت.

تذکر مهم : کليه پذيرفته شدگانی که در حين گذراندن خدمت سربازی می باشند لازم است برای انجام امور مربوط به ترخيص، به مديريت امور آموزشی دانشگاه مراجعه نمايند.

6. اصل حکم مرخصی سالانه يا موافقت کتبی بدون قيد و شرط سازمان متبوع (مخصوص کارمندان محترم).

توضيح:1. حضور شخص پذيرفته شده الزامی است.

2. ثبت نام در موعد مقرر و با ارائه کليه مدارک مورد نياز انجام می پذيرد.

3. ساعت مراجعه 8 الی 30 : 11 بعداز ظهر 14 الی 16