24/10/1387

قابل توجه اساتید گرامی

در خصوص مراحل ثبت نمرات به صورت اینترنتی

ستاد گرامی : ضمن تشکر از زحمات شما جهت ثبت نمرات به صورت اینترنتی طبق مراحل ذیل اقدام فرمائید

- به آدرس سايت http://amozesh.basu.ac.ir مراجعه نماييد.

سپس نوع کاربری استاد را انتخاب نموده

کد کاربری: کد استاد که چهاررقمی می باشد و از طريق معاونت آموزشي دانشكده دراختیار شما قرار می گیرد.

و کلمه عبور (رمزعبور) : کدی که دراختیار شما قرار می گیرد.

بعداز انجام این مراحل کلیک ورود به سیستم را می زنید.

تذکر مهم : اساتید محترم باید بعداز ورود به سیستم با انتخاب گزینه تغییر کلمه عبور که در سمت را ست صفحه قراردارد رمز خود را تغییر دهند در غیر اینصورت اداره آموزش دانشگاه هیچگونه تعهدی نسبت به استفا ده افراد دیگر از اطلاعا ت آموزشی شما ندارد . (لازم به ذکر است که کلمه عبور جدید نباید کمتراز 8 کارکتر باشد.

در محرمانه نگاه داشتن رمز خود دقت فرمائيد .

در صورت بروز هرگونه مشکل در روند کار با واحد کامپیوتر آموزش به شماره تلفن : 8274547 تماس حاصل فرمایید.

توضيح1: ضمناً با عنايت به تاريخ اعتبار كد كاربري در صورت تقاضاي شما همكار ارجمند امكان فعال سازي بيش از زمان مندرج در كارت مربوطه وجود دارد. در اين خصوص نيز از طريق تماس تلفني يا درخواست كتبي اقدام فرماييد.

توضيح2: همكاران ارجمند حتماً قبل از تاييد نهايي ليست نمرات از صحت مندرجات و مطابقت آنها با نمرات مورد نظر خود اطمينان حاصل نماييد.

ثبت نمرات توسط استاد : با کلیک کردن برروی گزینه ثبت نمرات وارد صفحه مربوطه می شوید نام درس به همراه لیست اسا می دانشجویا ن درس مربوطه مشاهده می گردد. باانتخاب گزینه " ترتیب براساس نام خانوادگی یا شماره دانشجویی مرتب ونمایان می شود.

همچنین باانتخا ب گزینه تفکیک نمره می توانید نمرات رابه تفکیک نمره نظری وعملی ویا براسا س نمره کل وارد نمایید.

نمرات را فقط بصورت عد د وارد نمائید نیازی به نوشتن نمره به صورت حروف نمی باشد حتي المقدور سعی شود که نمرات خرد نگردد . (حداكثر با دو رقم اعشاري)

اگردانشجو درطول ترم ویا امتحان غایب باشد این مورد مشخص گردد .

از تاریخی که اعلام می گردد فرصت دارید که نمرات را به صورت موقت وارد نمائید واز روی آن بدون نام دانشجو وفقط براسا س شماره دانشجویی پرینت گرفته ودر دسترس دانشجویا ن جهت اطلاع از نمره خود قراردهید. اگر نیاز به تجدید نظر بود دراین فرصت می توانید انجام دهید ودر تاریخی که اعلام میگردد.

نمرات رانهایی نموده وبه آموزش گزارش نمایید تا پرینت لیست نمرات شما جهت امضا گرفته شود .

خاطرنشا ن می شود که بعد ازنهایی شدن نمره به هیچ عنوان نمی توانید دیگر نمرات را تغییر دهید حتی اگر اشتباهی در ثبت رخ داده باشد چون نمره نهایی به کارنامه دانشجووارد میگردد. قابل تغییر نمی باشد.

لذا درموقع واردکردن نمرات حتما" توسط استاد گرامی انجام پذيرد ودقت کامل درثبت نمرات در مد ت زمان اعلام شده صورت گيرد. تاحق هیچ دانشجویی ضایع نگردد.

مديريت امورآموزشی دانشگاه