17/10/1392

جناب آقای مهندس کیوان مرادیان رئیس صندوق رفاه دانشجویان اعلام نمودند، مهلت ثبت نام دانشجویان متأهل جهت دریافت سبد کالا تا 21 دی ماه سال جاری می باشد

طبق تفاهم‌نامه اولیه صندوق رفاه با سازمان بیمه سلامت، از ابتدای بهمن ماه امسال تمام دانشجویان برای ثبت‌نام در مرکز آموزشی خود باید "کد بیمه سلامت" داشته باشند؛‌ دانشجویان خوابگاهی و متقاضیان دریافت تسهیلات صندوق نیز باید دارای کد بیمه سلامت باشند.

دانشجویان باید 15 درصد کل سهم بیمه خود را که حدود دو هزار تا 2500 تومان در ماه است، پرداخت کنند.

برای بهمن ماه امسال، هیچگونه افزایشی در اجاره‌بهای خوابگاه‌های دانشجویی و نرخ تغذیه دانشجویان نخواهیم داشت و مبالغ این دو بخش، بر مبنای قیمت مهرماه محاسبه می‌شود.

دانشجویان متأهل تا 21 دی‌ماه مهلت دارند تا برای دریافت سبد کالای دولت در سایت صندوق رفاه ثبت‌نام کنند؛ این سبد، از سوی صندوق به دانشجویان تحویل داده می‌شود.

منبع: خبرگزاری نسیم