20/09/1392

محققان پژوهشگاه مواد و انرژی، برای نخستین بار در جهان موفق به تولید 'الکترودهای جوشکاری سلولزی' به کمک نانوذرات اکسیدتیتانیم شدند

این الکترودها در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع نظامی، به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد

محمدرضا واعظی عضو هیأت علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در جمع خبرنگاران در کرج اظهار داشت: نتایج حاصل از این تحقیق، این امید را می‌دهد که با کمک نانو تکنولوژی در آینده‌ای نه چندان دور، نسل جدیدی از الکترودهای روکش‌دار جوشکاری با خواص مکانیکی بهتر و عیوبی کمتر نسبت به الکترودهای معمولی، به بازار عرضه شود.

استفاده از نانو ذرات در روکش الکترودهای جوشکاری برای اولین بار در دنیا و به صورت کاملا صنعتی با ریز ساختار، خواص مکانیکی و رفتار اپراتوری بهتر نسبت به الکترودهای جوشکاری سلولزی رایج و صنعتی ، در پژوهشگاه مواد و انرژی مورد استفاده و ارزیابی قرار گرفت.

منبع:خبرگزاری نسیم