16/09/1392

روز دانشجو را به دانشجویان گرامی تبریک عرض می نماییم

یکی از رازهای استمرار هر انقلاب، جامعه علمی و دانشگاهی آن است، دانش همیشه با انسان و در خدمت انسان بوده است و حتّی سرنوشت حکومت ها با آن رقم می خورد

رسالت دانشجو

رسالت اصلی دانشگاه اسلامی، تربیت انسان است و هدف اساسی دانشجو، رسیدن به کمالات والای انسانی است. در فرع این تربیت انسانی، دانشجوی مسلمان دو وظیفه مهم دیگر بر عهده دارد: نخست این که کوشش کند تا به بالندگی علمی، آموزشی و پژوهشی برسد و جامعه دانشگاهی را سیراب کند و رسالت دیگر او هنگامی است که وارد جامعه شده و با رویدادها و مناسبات اجتماعی و سیاسی مواجه می شود دانشجو باید در قبال سرنوشت جامعه با کوله باری از تعهد و دانش، به نقادی و اصلاح بپردازد.

دانشجوی موفق

انسان در تمام فعالیت های خویش در پی هدف است و برای رسیدن به هدف تلاش و کوشش می کند. رسیدن به هدف مساوی با موفقیت انسان است.دانشجوی موفق کسی است که هدف را درست انتخاب کند و برای دست یابی به هدف خویش پشتکار و همت داشته باشد. امام صادق، علیه السلام، دراین باره می فرماید:سه چیز انسان را از دست یابی به موفقیت باز می دارد: همت کوتاه، چاره اندیشی کم، و رای سست. پس برای رسیدن به اهداف بزرگ، باید بزرگ اندیش، تیزبین و باهمت بود.