07/07/1392

حضور سرپرست محترم وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در جشن دانشجویان جدیدالورود

سخنرانی جناب آقای دکتر جعفرتوفیقی در مراسم

سرپرست محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از حضور در جمع دانشجویان جدیدالورود و خیرمقدم به دانشجویان، دانشگاه بوعلی سینا را اولین دانشگاهی دانستند که در دوره مدیریت جدیدشان در جشن دانشجویان حضور یافته اند، ایشان عضویت در نهاد دانشگاه را به عنوان هیأت علمی، کارمند ویا دانشجو افتخاری بزرگ برشمردند و درخشانترین کارنامه جمهوری اسلامی ایران را پیشرفتهای علمی دانسته اند که باعث شده انقلاب اسلامی به رخ جهانیان کشیده شود.

جناب آقای دکتر توفیقی با تأکید براین که از دیدگاه هیأت دولت اعتدال و امید پیشرفت علمی اولین اولویت ملی کشور است مسئولیت این حوزه را متوجه دانشگاه ها دانسته و رسالت این نهاد را چه از لحاظ کمی و چه کیفی روز به روز به فزونی برشمردند، از دیدگاه ایشان مشکلات اقتصادی روز به روز پیچیده تر می شودو باید دانش آموختگان دانشگاه ما به سلاح علم و دانش تجهیز شوند، تا ازپس این پیچیدگی ها برآیند.

وی اشاره نموددانشگاه از یک طرف رسالتهای ملی و از طرف دیگر رسالتهای بین المللی را برعهده دارد و باید در هر دو حیطه نقش های حیاتی خود را ایفا نماید.ایشان در بخشی از سخنانشان فرمودند که مردم باید حضور دانشگاه را در بین خود احساس نمایند و دانشگاه باید در درون مردم باشد و به عنوان یک بازیگر فعال در توسعه اقتصادی و تحولات بین المللی نقش نماید و با تمام ظرفیت هایی که داریم این نهاد انقلاب اسلامی را سرافراز نگه داریم، وی اشاره کردند که دانشگاه یکی از مهمترین و پاک ترین نهاد ها است و هم اکنون از نظر شاخص های دانشجویی وضعیت قابل قبولی داریم، و با تأکید مقام معظم رهبری و با همت دولت جدید روبه جلو درحال حرکت هستیم.سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشتغال فارغ التحصیلان را یکی از اصلی ترین دغدغه های هیأت دولت معرفی نمود و راه حل آن را اقدام براساس توصعه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص تجاری سازی علم و تولید محصول فناورانه از علم دانست و گفت: به گونه ای عمل نماییم تا دانش آموختگان ما هر روز به بازار نزدیکتر شوند.

شایان ذکر است که سرپرست محترم وزارت علوم،تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر جعفر توفیقی درنشست صمیمانه که در سالن اجتماعات شهید ایزدی، حوزه ریاست برگزار گردید به سوالات اعضاء محترم هیأت علمی پاسخ دادند.