27/06/1392

اطلاعیه مهم خوابگاه های دانشجویی دانشگاه

قرار گرفتن فیش های واریزی هزینه خوابگاه نیمسال اول ودوم سالتحصیلی 93-92 برروی پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان

به اطلاع دانشجویان عزیزمیرساند فیش های واریزی هزینه خوابگاه نیمسال اول ودوم سالتحصیلی 93-92 برروی پورتال bp.swf.ir دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدر س اینترنتی قرار می گیرد دانشجویان عزیزپس ازانجام مراحل پرداخت الکترونیک هرترم بصورت جداگانه (ابتدا ترم اول وبعدترم دوم سالتحصیلی)جاری ازتاییدیه پرداختهای هرترم پرینت تهیه نموده وپس از بازگشایی خوابگاه ها درهنگام مراجعه به خوابگاه مربوطه به مسئول خوابگاه ارائه نمایند.نام کاربری وکلمه عبور دانشجویان جهت ورود به این پورتال کد ملی دانشجو به همراه خط های فاصله آن به شکل زیر میباشد.*-******-***ضمناکلیه دانشجویانی که درمقاطع یادانشگاه های قبلی خود مراحل تسویه حساب رانگذرانده ویا اقساط معوقه داشته باشند تاهنگام رفع معوقه وتکمیل اطلاعات دانشجویی درمراکز قبلی امکان دریافت وواریزفیش ودرنتیجه اسکان درخوابگاه را نخواهند داشت.