17/06/1392

آغاز دو کنفرانس مهم علوم ریاضی در دانشگاه بوعلی سینا

پنجمین کنفرانس ریاضی کاربر دی ایران و سومین کنفرانس نظریه جبری گرافها و گراف های شیمیایی از روز 1شنبه 17 شهریورماه جاری شروع بکار کرد و تا 19 شهریور جاری ادامه دارد.

این کنفرانس ها با همکاری دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علمی ریاضی ایران برگزار می شود و بانک تجارت نیز جزو حامیان برگزاری آن می باشد. بنا بر این گزارش، بیش از 500 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ها واصل شده که از این میان، تعداد 130 عنوان مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی و 140 عنوان مقاله نیز جهت ارائه به صورت پوستر ی برگزیده شده اند.

مراسم افتتاحیه این کنفرانس ها نیز از ساعت 9 صبح روز 17 شهریورماه جاری در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه برگزار خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فایل کامل برنامه این کنفرانس ها به نشانی http://www.math.basu.ac.ir/Home.aspxمراجعه نمائید.