13/06/1392

مجمع بين المللي اقتصاد فناوري نانو

مجمع بين المللي اقتصاد فناوري نانو (IFNE2013) به عنوان يكي از بزرگترين رويدادهاي فناوري و تجاري ايران در حوزه فناوري نانو، در تاريخ 10 لغايت 11 مهرماه سال جاري با حضور سخنرانان مطرح داخلي و خارجي در اين حوزه در مركز همايش هاي صدا و سيما برگزار خواهد شد.

اين مجمع در 7 موضوع به صورت پانل هاي تخصصي نيم روزه با موضوعات سرمايه گذاري خطرپذير در حوزه فناوري نانو، ارزش گذاري شركت هاي نوپاي نانو، نقش مراكز تامين مالي در توسعه اقتصادي نانو، فرصت ها و چالش های به کار گیری فناوری نانو توسط صنایع موجود، انتقال تجارب شرکت های موفق به شرکت های نوپای نانو، بازاریابی محصولات نانو و برندسازی محصولات نانو برگزار خواهد شد و در آن متخصصان هر حوزه چالش هاي اصلي پيش روي فناوري نانوي كشور را به بحث خواهند گذاشت.

جهت كسب اطلاعات بيشتر و آشنايي با سخنرانان به پايگاه اينترنتي مجمع به نشاني الكترونيكي http://ifne.nano.ir مراجعه و يا با دبيرخانه مجمع با شماره تلفن 66563224 تماس حاصل نماييد.