10/06/1392

اطلاعیه مهم اداره امور دانشجویان در مورد خوابگاه و وام دانشجویی

پرداخت هرگونه وام یا واگذاری خوابگاه دانشجویی به دانشجویان جدیدالورود، منوط به ثبت تسویه حساب دانشجو در مقاطع قبلی می باشد.

اداره امور دانشجویان دانشگاه اعلام کرد: کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلی ناپیوسته(اعم ازکارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری) که در مقاطع تحصیلی قبلی خود، از وام یا خوابگاه دانشجویی استفاده نموده اند، ضروری است که قبل از هرگونه درخواست وام یا خوابگاه دانشجویی، با دانشگاه های قبلی خود تسویه حساب(به صورت نقدی یا اخذ دفترچه اقساط) نمایند.

بدیهی است درصورت عدم ثبت تسویه حساب دانشجو در مقاطع قبلی، پرداخت هرگونه وام یا واگذاری خوابگاه دانشجویی به دانشجو، امکانپذیر نخواهد بود. ضمنا دانشجویان انتقالی نیز می باید قبل از درخواست وام یاخوابگاه با دانشگاه مبداء تسویه حساب نموده باشند.