10/06/1392

آغاز هفدهمین همایش سراسری جامعه اسلامی دانشجویان کشور در همدان

امام جمعه همدان گفت: به فرموده امام صادق(ع)، شيعيانِ مولايمان علي(ع) هرگز عوام و كم سواد نمي شوند و بايد چشم دنيا به آنها دوخته شود.

آیت الله طه محمدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در این مراسم اظهار کرد: توانایی و دانش شیعیان، دشمنان را به هراس انداخته و راهی جز شیعه کشی برای خود متصور نیستند. وی افزود: شیعیان نباید از علم آموزی غافل باشند، چراکه علاوه بر حراست از آرمان‌ها، وظیفه سنگین نجات بشریت را نیز بر عهده دارند. او به نعمت‌های خدادادی در سرزمین شیعیان اشاره و خاطرنشان کرد: سفره ما همواره پر از نان بوده اما طریقه استفاده صحیح از آن را نمی دانیم، باید از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم. امام جمعه همدان از دانشجویان خواست در علم آموزی، تمام تلاش خود را به کار گیرند تا شیعیان به منبع علم تبدیل شده و از کشورهای غربی بی نیاز شوند.

آيت الله غياث الدين طه محمدي افزود: به فرموده امام صادق(ع)، شيعيانِ مولايمان علي(ع) هرگز عوام و كم سواد نمي شوند و بايد چشم دنيا به آنها دوخته شود. امروز از شيعيان انتظار مي رود كه علم و دانش بياموزند و آن را به سايرين ارايه دهند، و براي آموختن دانش به غرب تكيه نكنند. نماينده ولي فقيه در استان همدان با اشاره به اين كه تربيت شدگان اهل بيت(ع) بايد اهل سياست باشند، اظهار كرد: شيعيان اسرار خود را حفظ مي‌كنند و همچون آزادگان هشت سال دوران دفاع مقدس كه هرگز اسرار وطن را در زندان هاي مخوف صدام در عراق افشا نكردند، راز دار خواهند بود. او گفت: خورشيد حق و حقيقت تنها در دل مؤمنين طلوع مي كند، و اين بزرگترين نعمت خداوند به اين هر شيعه راستين است. امام جمعه همدان افزود: اگر مي بينيم يك ميليارد مسلمان در جهان، راه به جايي نمي برند به دليل فاصله گرفتن آنها از آموزه هاي اهل بيت (ع) است.

معاون فرهنگی دانشگاه امام خمینی(ره) نیز در این مراسم گفت: با آینده پ‍ژوهی می توان از اصل غافلگیری جلوگیری کرد. دکتر جهان بین اظهار کرد: برای اینکه جایگاه انقلاب اسلامی ایران را در تحول و نظام آینده بدانیم، باید شناخت درستی از انقلاب و مفهوم آن داشته باشیم. وی خاطرنشان کرد: آمریکا با فروپاشی شوروی به دنبال ایجاد تک قطبی در جهان بود که وقوع انقلاب اسلامی ایران، این نقشه آمریکا را خنثی کرد. دکتر جهان بین استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را مهمترین شعار انقلاب اسلامی ایران در تمامی عرصه‌ها دانست و اضافه کرد: ایران با این شعار به شرق و غرب، نه گفت. وی گردش نخبگان در کشور را در سطح خوبی ارزیابی کرد و افزود: گردش نخبگان در همه دولت‌ها به صورت مسالمت آمیز و با آزادی مشهود اتفاق می افتد. عضو هیأت علمی دانشگاه امام خمینی(ره) اعتماد به نفس بالای مردم، باور به همبستگی دین و سیاست، آمادگی برای فداکاری و بهره گیری از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را از نقاط قوت کشور اعلام کرد. او گسترش رفاه طلبی، ضعف فرهنگ کار و بهره وری کم در ادارات و محیط‌های علمی را نقاط ضعف کشور دانست.

وی تأکید کرد: باید دانشمان را نسبت به گذشته در عرصه‌های مختلف گسترش دهیم و بر اساس توانمندی‌ها از تمامی ظرفیت‌ها بهره کافی ببریم تا به جایگاه واقعی انقلاب اسلامی دست یابیم. او به بیداری اسلامی در سطح منطقه نیز اشاره کرد و گفت: بیداری اسلامی نشان داد که مرز جمهوری اسلامی ایران بی انتهاست. او با بیان اینکه راهبرد امام راحل(ره) مبتنی بر بیداری مسلمانان کشورهای اسلامی در مواجه با طاغوت داخلی و استکبار خارجی بود، افزود: اعتقادات ایران از هر سلاحی برای غرب و دشمنانش خطرناک تر است، دشمنان انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب نسبت به ماهیت آن احساس خطر کردند و با توطئه‌های فراوان سعی در انحراف و نابودی آن دارند.

گفتنی است هفدهمین همایش سراسری جامعه اسلامی دانشجویان کشور به میزبانی جامعه اسلامی دانشگاه بوعلی سینا از روز یکشنبه 10 شهریورماه جاری آغاز به کار کرد و تا 14 شهریور ادامه دارد. آقای امیر حاجی بابایی دبیر هفدهمین همایش سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: این همایش بر دو محور وظیفه جنبش دانشجویی در ایجاد جامعه نمونه اسلامی و آرمان های انقلاب اسلامی در دولت های جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود و همچنین طی آن دو کارگاه آموزشی با موضوعات جریان شناسی رسانه ای و جریان شناسی جنبش دانشجویی دایر است. این کارگاه ها با موضوعات جريان شناسي رسانه اي با ظرفيت 70 نفر، جريان شناسي بعد و قبل از انقلاب با ظرفيت 170 نفر و جريان شناسي ديني با ظرفيت 80 نفر برگزار مي شود. به گفته وی، عنوان نام این همایش آموزشی جنبش دانشجویی، آرمان انقلاب اسلامی و دولت یازدهم است. هفدهمین همایش سراسری جامعه اسلامی دانشجویان از ۲ محور و ۲ کارگاه به شرح زیر تشکیل شده است:

محور اول انقلاب اسلامی و دولت یازدهم و محور دوم بازشناسی جنبش دانشجویی؛ محور اول شامل ۱۰ موضوع و محور دوم شامل۶ موضوع از قبیل: چیستی انقلاب اسلامی، بررسی ۳ گفتمان در انقلاب اسلام(تمدن اسلامی، لیبرالیسم اسلامی و سکولاریسم)، جایگاه انقلاب اسلامی در مواجهه با تمدن غرب، بررسی مبانی اصول گرایی، بررسی و تحلیل انتخابات ۹۲، بررسی گفتمان و دیدگاه های کابینه یازدهم، مطالبات از دولت آینده، جایگاه انقلاب اسلامی در نظم آینده دنیا، مردم وآینده انقلاب اسلامی، تمدن نوین اسلامی، هویت شناسی جنبش دانشجویی، مباحث انگیزشی و جذبی، اخلاق تشکیلاتی، نیروسازی رسالت اصلی جامعه اسلامی، برنامه ریزی فرهنگی در تشکیلات و رسالت خواهران در جنبش دانشجویی