تعداد بازدید :10208383

10/06/1392

آگهی نوبت دوم تجدید مناقصات دانشگاه بوعلی سینا

دانشگاه بوعلي سينا در نظر دارد امور مشروحه زير را از طريق مناقصه عمومي به شركت ـهاي واجـد شرايط واگذار نمـايد. لذا متقاضيان مي توانند جهت شركت در مناقصه به شرح ذيل اقدام نمایند:

الف)موارد مورد مناقصه:

1-تهيه اقلام، طبخ و توزیع غذای كاركنان در رستوران ستايش

2-نظارت بر كيفيت، نگهداري و تعميرات ايمني و كنترل تأسيسات مكانيكي، برقی و سيستم آب سرد و گرم و موتورخانه و فاضلاب(ساختمان های گروه 2)

3-خدمات، تنظیفات، جمع آوري و حمل زباله و نخاله و برفروبی محوطه پردیس، موزه تاریخ طبیعی و دانشکده های هنر و معماری و کشاورزی

ب)مهلت دريافت اسناد مناقصه و تحويل پيشنهادها: از تاريخ درج آگهي تا پايان وقت اداري روز شنبه مورخ 16شهریور92 خواهد بود.

ج)محل دريافت و تحويل اسناد مناقصه: همدان–چهارراه پژوهش-روبروي پارك مردم–دانشگاه بوعلي سينا–سازمان مركزي–دفتر امور قراردادهاي دانشگاه

د) شرايط مناقصه:

1-شركت در مناقصه و دادن پيشنهاد به منزله قبول اختيارات و تكاليف تعيين شده دستگاه مناقصه گزار(دانشگاه بوعلي سينا) مي باشد.

2-هزينه چاپ آگهي بر عهده برنده مناقصه مي باشد.

3-ساير شرايط و جزئيات در اسناد مناقصه درج شده است.

روابط عمومی دانشگاه بوعلی سینا