تعداد بازدید :10208383

06/06/1392

پایان کار هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران در همدان

مراسم اختتامیه هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران روز 4شنبه 6 شهریورماه جاری در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید.

در این مراسم، دکتر مبلی رئیس انجمن علمی علوم باغبانی ایران در سخنانی، ضمن ابراز رضایت از برگزاری این کنگره در دانشگاه بوعلی سینا، از کلیه دست اندرکاران و عوامل اجرایی کنگره به خصوص از آقایان دکتر غلامی و دکتر دشتی تقدیر نمود. وی از برگزاری نهمین کنگره علوم باغبانی ایران در سال 1394 در اهواز به میزبانی دانشگاه شهید چمران خبر داد و از حامیان برگزاری کنگره و نیز از شرکت کنندگان در کنگره و ارسال کنندگان مقالات تقدیر نمود.

در ادامه پس از پخش کلیپی از روند آماده سازی و برگزاری کنگره، دبیر اجرایی این کنگره گزارش کوتاهی از برگزاری هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا ارائه نمود. دکتر دشتی با اشاره به حضور حدود 950 نفر در این کنگره و ارائه حدود 1300 مقاله به صورت شفاهی و پوستر، از برگزاری سخنرانی های کلیدی و کارگاه های تخصصی علاوه بر جلسات ارائه مقالات، به عنوان یکی از ویژگی های قابل توجه کنگره هشتم و نقاط قوت آن نام برد. به گفته دکتر دشتی شرکت کنندگان در کنگره همچنین از باغ گیاهان دارویی همدان و چند باغ و گلخانه دیگر استان در حاشیه شهرستان های همدان، رزن و تویسرکان و نیز از اماکن باستانی و جاذبه های دیدنی استان همدان از جمله آرامگاه های بوعلی سینا و باباطاهر، گنجنامه، تپه هکمتانه و غار علیصدر بازدید نمودند. او از همه برگزار کنندگان، حامیان و عوامل اجرایی کنگره به ویژه از دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده های کشاورزی، علوم پایه و شیمی، کمیته اجرایی، تدارکات، کارپردازی، انتظامات، حراست، امور عمومی و خدمات، امور دانشجویی، مهمانسراها و خوابگاه ها، تغذیه و دیگر دست اندرکاران این کنگره قدردانی کرد.

در ادامه مراسم اختتامیه هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران، دکتر منصور غلامی دبیر علمی این کنگره، ضمن تشکر از همه کسانی که به نحوی در برگزاری این کنگره نقش داشتند، از شرکت پرشمار حضار در مراسم اختتامیه تشکر کرد و به قرائت بیانیه پایانی این کنگره پرداخت. وی همچمین خواهان توجه مسؤولین امر و تصمیم گیرندگان به مفاد این بیانیه گردید. در پایان این مراسم دکتر دشتی دبیر اجرایی کنگره، بار دیگر پشت تریبون قرار گرفت و با معرفی اعضاء کمینه اجرایی کنگره، آنها را بر روی سن فرخواند و شرکت کنندگان در مراسم نیز به طور ویژه از آنها تقدیر نمودند.