05/06/1392

حضور بیش از 700 نفر همراه با ارائه مقاله در کنگره هشتم علوم باغبانی

دبیر اجرايي هشتمين کنگره علوم باغباني ايران گفت: اميدواريم اين كنگره بعد از پايان، موجبات پيشرفت و افزايش توليدات علم را فراهم کند.

دبير اجرايي هشتمين کنگره علوم باغباني ايران در مراسم افتتاحیه کنگره اظهار كرد: حضور بيش از 700 نفر همراه با ارائه مقاله در اين كنگره نشان دهنده ارتقاء علمي علوم باغباني است. دكتر فرشاد دشتي افزود: امور برگزاري اين كنگره بعد از پايان يافتن برگزاري هفتمين كنگره كه به ميزباني استان اصفهان برگزار شد، آغاز گردید و در نهايت دبيرخانه اين كنگره فعاليت خود را از مهرماه سال گذشته آغاز كرد كه اميدواريم اين كنگره بعد از پايان، موجبات پيشرفت و افزايش توليدات علم را فراهم كند.

دبیر اجرایی کنگره علوم باغبانی ایران اظهار داشت: هدف از برگزاری این کنگره هم‌اندیشی اساتید و محققان و مدیران اجرایی باغبانی و ارائه مقالات و پژوهش‌های جدید در این زمینه است. وی بر برقراری ارتباط بین بخش تحقیقات و اجرایی تأکید کرد و این مهم را عامل پیشبرد بهتر امور دانست. او اعلام داشت: این کنگره با همکاری انجمن علوم باغبانی دانشگاه بوعلی سینا و معاونت امور تولیدات گیاهی وزارت کشاورزی برگزار خواهد شد. وی بحث بودجه را یکی از مشکلات اصلی در برگزاری کنگره علوم باغبانی دانست و اذعان داشت: صندق بیمه کشاورزی، پارک علم و فناوری استان و کانون گیاهی از جمله دستگاه‌هایی بودند که ما را در اجرای این کنگره حمایت کردند. دکتر دشتی تصریح کرد: این کنگره نیاز به حمایت مالی نهادهای دولتی از جمله استانداری و وزارت کشور داشت اما این نهادها، آن طور که باید و شاید نتوانستند این کنگره را از نظر مالی حمایت کنند.

فرشاد دشتی ابراز داشت: برگزاری کنگره با این حجم بسیار سخت است و تمام دانشکده‌های دانشگاه برای برگزاری هر چه بهتر برنامه‌ها ما را یاری می‌کنند که از همه مسؤولان و دست اندرکاران آنها سپاسگزاریم.