05/06/1392

پذیرش 1269 مقاله جهت ارائه در هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران

برای اين كنگره يك هزار و 473 مقاله ارسال شده بود كه 116 نفر داور مقاله ها را بررسي و درباره آنها اظهارنظر کردند.

دبير علمي هشتمين كنگره علوم باغباني ايران در مراسم افتتاحیه هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران اظهار كرد: براي اين كنگره يك هزار و 473 مقاله پذيرفته شده كه 116 نفر داور مقاله ها را بررسي و درباره آنها اظهارنظر كردند كه در نهايت 241 مقاله به صورت شفاهي و يك هزار و 28 مقاله نيز به صورت پوستر ارائه مي شود. دكتر منصور غلامي افزود: يكي از اهداف برگزاري اين گونه كنگره ها، آشنايي بيشتر دانشجويان با مقالات اساتيد و استفاده از تجربيات آنها است. وي اظهار كرد: در اين كنگره براي اولين بار از چهار نفر از پيشكسوتان عرصه علوم باغباني شد.

دبیر علمی هشتمین کنگره باغبانی ایران اظهار داشت: این کنگره هر دو سال یکبار به همت انجمن علمی علوم باغبانی ایران و در یکی از دانشگاه‌های معتبر ایران برگزار می‌شود که گروه آموزشی علوم باغبانی دانشگاه بوعلی سینا مفتخر به میزبانی هشتمین کنگره شد. وی از همه دست اندرکاران برگزاری این کنگره در انجمن علمی علوم باغبانی ایران و دانشگاه بوعلی سینا به ویژه مدیر گروه آموزشی علوم باغبانی دانشگاه تقدیر نمود.