تعداد بازدید :10191118

04/06/1392

آغاز کنگره هشتم علوم باغبانی ایران

هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران از امروز تا7 شهریورماه 92 با همکاری دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علوم باغبانی ایران برگزار می شود.

این کنگره با حضور حدود 800 نفر از اساتید، صاحبنظران و دانشجویان باغبانی برگزار مکی گردد و مراسم افتتاحیه آن صبح روز 2شنبه 4 شهریورماه جاری برگزار گردید. در مراسم افتتاحیه این کنگره که از ساعت 9 صبح در محل سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه در حال برگزاری است، پس از سخنرانی و عرض خیرمقدم رؤسای دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علوم باغبانی ایران، آقایان دکتر منصور غلامی دبیر علمی و دکتر فرشاد دشتی دبیر اجرایی کنگره به ارائه گزارش های خود پرداختند. در ادامه این مراسم مهندس پریچهر مدیرکل دفتر امور میوه های وزارت جهاد کشاورزی سخنرانی می کنند و در پایان مراسم افتتاحیه از 4 تن از پیشکسوتان باغبانی کشور به نام های آقایان دکتر خوشخوی، دکتر طلایی، مهندس ابراهیمی و مهندس کاشانی تقدیر بعمل خواهد آمد.

جهت آگاهی از جزئیات برنامه های مختلف این کنگره، اینجا را کلیک نمائید.