02/06/1392

ضرورت یک اقدام انقلابی برای تجهیز آزمایشگاه ها

رئیس دانشگاه گفت: امکانات آزمایشگاهی دانشگاه ها در حد و اندازه توسعه تحصیلات تکمیلی، توسعه نیافته است، لذا برای تجهیز آزمایشگاه‌ و کارگاه‌ها، باید یک اقدام انقلابی صورت گیرد.

دکتر زلفی گل در گفتگو با مهر با اشاره به اهمیت مقاطع تحصیلات تکمیلی و نیاز این مقاطع به تقویت گفت: نیاز است که تجهیزات آزمایشگاهی و ملزومات آموزشی و پژوهشی بیشتری برای دانشجویان این مقاطع تهیه شود. وی افزود: متأسفانه در چند سال گذشته، کمتر تجهیزات آزمایشگاهی و ملزومات آموزشی و پژوهشی خریداری شده و این یک مشکل جدی است باید در آینده برای تجهیز آزمایشگاه‌ و کارگاه‌ها یک اقدام انقلابی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه افزود: همچنین باید نهضت تولید تجهیزات آموزشی داخلی نیز صورت گیرد و تجهیزات مورد نیاز که در داخل تولید نمی شود و مورد نیاز است، از خارج تهیه شود. وی یادآوشد: در حال حاضر مشکلی که وجود دارد، این است که امکانات آزمایشگاهی در حد و اندازه توسعه تحصیلات تکمیلی نیست. وی به راه حل‌های جبرانی برخی از دانشگاه‌ها برای تأمین این تجهیزات اشاره کرد و ادامه داد: برخی دانشگاه‌ها از امکانات دانشگاه های خارج کشور استفاده می کنند، برخی از امکانات دیگر دانشگاه‌ها استفاده می کنند، برخی هم پروژهایی را تعریف می کنند که با امکانات موجود کاربردی شود.