30/05/1392

تشکیل کانون بازنشستگان دانشگاه بوعلی سینا

با انتخاب هیأت رئیسه و بازرس این کانون، فعالیت رسمی آن پس از تأیید صلاحیت برگزیدگان توسط فرمانداری همدان و صدور پروانه فعالیت، آغاز خواهد شد.

بنا به اعلام مسؤول واحد بازنشستگی دانشگاه، با درخواست بازنشستگان دانشگاه و پیگیری های این واحد و موافقت هیأت رئیسه دانشگاه و فرمانداری همدان، جلسه اول انتخابات اعضاء هیأت رئیسه این کانون در تاریخ 15 تیرماه 92 برگزار شد که به علت به حدنصاب نرسیدن حضار، این جلسه برای دومین بار در مورخ 30 تیرماه سال جاری با حضور جمعی از بازنشستگان دانشگاه و نیز مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه و نماینده فرمانداری همدان در محل سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه آقایان مسعود فولادی، جواد اقبالیان و دکتر سید مسعود ساداتی به عنوان اعضاء اصلی هیأت رئیسه کانون بازنشستگان دانشگاه بوعلی سینا انتخاب شدند و آقای رحیم سیف همدانی نیز به عنوان بازرس این کانون انتخاب گردید. همچنین خانم ها زهرا رنجبران، محبوبه سیستانی و آقای محمدحسین جوادی به عنوان اعضاء علی البدل هیأت رئیسه کانون برگزیده شدند.

به گفته آقای حمید خاکی زاده مسؤول واحد بازنشستگی دانشگاه، بعد از تأیید صلاحیت منتخبین توسط فرمانداری همدان و صدور پروانه فعالیت، جلسه ای با حضور مسؤولین دانشگاه تشکیل خواهد شد و کانون بازنشستگان دانشگاه با مشخص شدن مکان استقرار دفتر آن، رسما فعالیت خود را آغاز خواهد نمود.