30/05/1392

موفقیت جدید عضو هیأت علمی دانشگاه

عضو هیأت علمی گروه آموزشی زمین شناسی دانشگاه برای سومین بار به عنوان داور پرونده های متقاضی ثبت به عنوان میراث جهانی با یونسکو همکاری می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اتحادیه جهانی زمین شناسان به عنوان بازوی اجرایی سازمان علمی و فرهنگی یونسکو برای سومین بار دکتر حسن محسنی را به عنوان داور برای پرونده های متقاضی ثبت به عنوان میراث جهانی انتخاب کرد. وی امسال برای داوری پرونده غار جنوب چین(فاز 2) جهت زمین شناسی غار تعیین شده است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه پیش از این در سال 2010 در بار اول به عنوان داور پرونده جنگل های حرا ایران واقع در جزیره قشم انتخاب شده بود و در بار دوم نیز در سال 2012به عنوان داور پرونده دریای ماسه صحرای نامیب واقع در کشور نامبیا با سازمان یونسکو همکاری کرد. گفتنی است دکتر محسنی دارای مرتبه علمی دانشیاری می باشد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، برگزیده شدن دکتر حسن محسنی به عنوان داور برای پرونده های متقاضی ثبت به عنوان میراث جهانی برای سومین بار که افتخاری دیگر برای دانشگاه بوعلی سینا می باشد، را تبریک عرض نموده، برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.