30/05/1392

اعلام جزئیات کنگره هشتم علوم باغبانی ایران

هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران با حضور حدود 800 نفر از اساتید، صاحبنظران و دانشجویان باغبانی از 4تا7 شهریورماه 92 با همکاری دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علوم باغبانی ایران برگزار می گردد.

مراسم افتتاحیه این کنگره روز دوشنبه مورخ چهارم شهریور ماه از ساعت 8:30 تا 10:30 صبح در محل سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه برگزار می شود. در این مراسم پس از سخنرانی و عرض خیرمقدم رؤسای دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علوم باغبانی ایران، آقایان دکتر منصور غلامی دبیر علمی و دکتر فرشاد دشتی دبیر اجرایی کنگره به ارائه گزارش های خود خواهند پرداخت. در ادامه این مراسم استاندار همدان و معاونت امور تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی سخنرانی می کنند و در پایان مراسم افتتاحیه از پیشکسوتان باغبانی کشور تقدیر بعمل خواهد آمد.

بنا بر اعلام دبیرخانه هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران، تعداد 1473 مقاله به این دبیرخانه واصل شده که از این تعداد، 241 مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی و 1028 مقاله جهت ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است. بر این اساس، سخنرانی های این کنگره با توجه به موضوعات و برنامه ریزی صورت گرفته، از بعدازظهر 2شنبه 4 شهریور تا ظهر 4شنبه 6 شهریور به طور همزمان در 6 سالن مجزا برگزار خواهد شد. مقالاتی پوستری نیز طبق برنامه اعلام شده در همین ایام در قالب چهار گروه ارائه خواهند شد.

*فهرست سخنرانان و مقالات کلیدی در بخش های مختلف کنگره

*جزئیات برنامه ارائه مقالات به صورت شفاهی