30/05/1392

چند خبر کوتاه از دانشگاه

انتصاب مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی، عضویت دانشگاه دخترانه نهاوند در هیأت امنای دانشگاه و همکاری دانشگاه بوعلی سینا با مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی عناوین این خبرها می باشد.

*دکتر محمد طاهری به پیشنهاد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و با حکم رئیس دانشگاه به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی منصوب شد. ضمن عرض تبریک، برای ایشان آرزوی موفقیت روز افزون داریم.

*دانشگاه دخترانه نهاوند عضو هیأت امنای دانشگاه بوعلی سینا شد. این تصمیم با عنایت به سیاست های متخذه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تجمیع هیأت های امناء به صورت هیأت های امناء استانی برای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به این وزارت که در یک استان مستقر می باشند، اتخاذ شده است.

*رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از انعقاد قرارداد با دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه بوعلی‌سینا برای انجام تست و آزمون ماشین‌آلات کشاورزی خبر داد و گفت: دانشگاه بوعلی سینا به عنوان واحد همکار، فعالیت می‌کند و می‌توانیم با کمک این واحدهای همکار، فارغ‌التحصیلانی را که امکانات و توانایی و قدرت اجرای تست و آزمون را دارند، را استخدام کنیم.