30/05/1392

آمار موفقیت ازدواج های دانشجویی نسبت به میانگین کشوری بهتر است

مسؤول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه گفت: مهم ترین مسأله در رابطه با آمار ازدواج و طلاق، سبک زندگی غیراسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در گفتگو با تسنیم اظهار کرد: خانواده ها باید بر اساس سبک زندگی ایرانی-اسلامی به مسأله ازدواج و طلاق فرزندان خود نگاه کنند. اگر این گونه شد، قناعت شکل می گیرد و رفته رفته بسیاری از مشکلات حل می شود. وی با اشاره به نقش رسانه افزود: در این زمینه، رسانه‌ها نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند و موظف هستند ملاک‌ها و هنجار‌های زندگی درست اسلامی را تعریف کنند. وی با اشاره به نزدیک شدن سبک زندگی‌های امروزی به سبک زندگی غربی اظهار کرد: آنچه در حال حاضر با آن مواجه هستیم، سبک زندگی است که احساس فقر و مسابقه برای جبران کمبودها و فاصله بین اکثر خانواده‌ها با حد مطلوب، به عنوان یک الگو به خورد جوان‌های ما داده می شود که در این میان رسانه ها مهم‌ترین نقش را ایفا می کند. رسانه ها این نوع تفکر را در جامعه به وجود آورده اند که باعث بالا رفتن آمار طلاق در جامعه شده است.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: جنبه دینی نگاه به روابط عاطفی و جنسی در جامعه تغییر پیدا کرده است. دلیل این تغییر جلوه گری‌های بیرونی است. بی حجابی و مجموعه‌ای از ابزار‌ها مانند ماهواره و اینترنت باعث شده است که زوجین نسبت به شریک زندگی خود احساس واقعی را از دست بدهند که یکی از مهم‌ترین عوامل استحکام زندگی از بین می‌رود. حجت الاسلام و المسلمین رستمی با اشاره به ازدواج‌های دانشجویی افزود: در رابطه با بحث ازدواج‌های دانشجویی، باید این نکته را یادآوری کرد که ازدواج دانشجویی به معنای ازدواج دو همکلاسی نیست. ممکن است یک دانشجوی کارشناسی از یک رشته با دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته ای دیگر ازدواج کند، یا حتی بسیار پیش آمده است که دانشجویی با یک فارغ التحصیل ازدواج کند، در نتیجه تعریف فعلی ازدواج دانشجویی اشتباه است.

وی افزود:آمار موفقیت ازدواج دانشجویی در کشور نسبت به میانگین کشوری بهتر است، این بهتر بودن به این معنا است که این ازدواج پایدارتر است، البته فاصله موجود چندان فاصله معناداری نیست. او با اعلام آماری در رابطه با اردواج‌های دانشجویی گفت: در 10 سال اخیر، آمار ازدواج‌های دانشجویی در کشور 3 برابر شده است، اما این موفقیت نیست، چرا که تعداد دانشجویان نسبت به 10 سال گذشته بسیار افزایش داشته است. وی افزود: به طور کلی در تمام جوامع از جمله جامعه ما، 5 سال اول زندگی دوره ای است که طلاق ها بیشتر می شوند و اگر زوجین بتوانند این دوره را پشت سر بگذارند، احتمال طلاق بسیار کم می شود.