30/05/1392

گروه های جهادی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در روستاهای کبودراهنگ

دانشجویان با اقامت چهارده روزه در مناطق محروم برای کار جهادی، فعال ترین قشر در عرصه کارهای جهادی هستند.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی همدان از اعزام 37 گروه جهادی از ابتدای تابستان تا کنون خبر داد و اظهارکرد: تا پایان شهریور نیز 20 گروه جهادی دیگر از دانشگاه های بوعلی سینا، آزاد، پیام نور و صنعتی همدان، همچنین دانشگاه های نهاوند به مناطق مختلف استان اعزام می شوند. وی افزود: گروه های جهادی دانشگاه پیام نور به مناطق اطراف همدان، دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا به روستاهای اطراف کبودرآهنگ و دانشجویان نهاوندی هم به روستاهای نهاوند اعزام می‌شوند.

آقای حضرتی در ادامه افزود: این گروه های جهادی در عرصه های فرهنگی، آموزشی و عمرانی خدمت رسانی خواهد کرد. فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی همدان درباره فعالیت های عمرانی انجام گرفته در اردوهای جهادی افزود: تعمیر مدارس روستایی، ساخت غسالخانه، ساخت خانه عالم در روستاهای محروم، از جمله فعالیت های عمرانی دانشجویان جهادگر تا کنون بوده است. وی افزود: در عرصه آموزشی نیز آموزش مهارت های زندگی و ازدواج به دختران روستایی، آموزش قرآن و نماز به خردسالان و آموزش کمک های اولیه به روستاییان عزیز انجام شده است. او در پایان عنوان کرد: دانشجویان با اقامت چهارده روزه در مناطق محروم برای کار جهادی فعال ترین قشر در عرصه کارهای جهادی هستند.