21/05/1392

آگهی تجدید مناقصه های دانشگاه بوعلی سینا

دانشگاه بوعلي سينای همدان در نظر دارد امور مشروحه زير را از طريق مناقصه عمومي به شركت هاي واجـد شرايط واگذار نمـايد. لذا متقاضيان مي توانند جهت شركت در مناقصه به شرح ذيل اقدام نمايند:

الف)موارد مورد مناقصه:

1-طبخ و توزیع غذای دانشجویی دانشكده علوم پايه

2-تهيه اقلام، طبخ و توزیع غذای كاركنان در رستوران ستايش

3-نظارت بر كيفيت، نگهداري و تعميرات ايمني و كنترل تأسيسات مكانيكي، برقی و سيستم آب سرد و گرم و موتورخانه و فاضلاب(ساختمان های گروه 2)

4-خدمات، تنظیفات، جمع آوري و حمل زباله و نخاله و برفروبی محوطه پردیس، موزه تاریخ طبیعی و دانشکده های هنر و معماری و کشاورزی

ب)مهلت دريافت اسناد مناقصه و تحويل پيشنهاد ها: از تاريخ درج آگهي تا پايان وقت اداري روز چهارشنبه مورخ30مرداد92 خواهد بود.

ج)محل دريافت و تحويل اسناد مناقصه: همدان – چهار راه پژوهش - روبروي پارك مردم – دانشگاه بوعلي سينا – سازمان مركزي – دفتر امور قراردادهاي دانشگاه

د)شرايط مناقصه:

1-شركت در مناقصه و دادن پيشنهاد به منزله قبول اختيارات و تكاليف تعيين شده دستگاه مناقصه گذار(دانشگاه بوعلي سينا) مي باشد.

2-هزينه چاپ آگهي بر عهده برنده مناقصه مي باشد.

3-دانشگاه با در نظر گرفتن قيمت هاي پيشنهادي و رعايت صرفه و صلاح دولت، در تعيين برنده اختيار تام داشته و حتي در رد يا قبول كليه پيشنهادات قبل و يا بعد از بازگشايي پیشنهادات مختار خواهد بود.

4-ساير شرايط و جزئيات در اسناد مناقصه درج شده است.