20/05/1392

برنامه های دانشگاه در راستای تحقق نظرات رهبری

رئیس دانشگاه گفت: خروجی این مصوبات منجر به رقابت دانشگاه بوعلی سینا با دانشگاه های کیفی بزرگ کشور خواهد شد.

دکتر زلفی گل در گفتگو با مهر با اشاره به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با دانشگاهیان گفت: در این دیدار، مقام معظم رهبری به رقابت بین دانشگاه‌ها و اینکه رقابت بین دانشگاه ها باید به صورت کیفی ایجاد شود، اشاره کردند. وی ادامه داد: برهمین این اساس دانشگاه بوعلی سینا آیین نامه هایی مصوب کرده است که خروجی آن، منجر به رقابت دانشگاه بوعلی سینا با دانشگاه های کیفی بزرگ کشور می شود.

رئیس دانشگاه به مصوبات اخیر هیأت امناء دانشگاه، در راستای کیفی سازی دانشگاه اشاره کرد و گفت: با این مصوبات، گام های بزرگی در زمینه ارتقاء سطح علمی دانشگاه و گسترش تعاملات علمی ملی و بین المللی آن و نیز ترفیع و تسهیل فعالیت های علمی و پژوهشی اعضاء هیأت علمی، برداشته شده است. وی از جمله این مصوبات به شیوه نامه تشویق مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی و داخلی برای دانشگاه بوعلی سینا، آئین نامه اجرایی اصلاحی شماره 1 شرکت اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا در همایش ها و جلسات انجمن های علمی و تخصصی داخل کشور، دستورالعمل اجرایی آئین نامه خدمت موظف و اعطای ترفیع اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا، دستورالعمل اجرایی گسترش تعاملات علمی ملی و بین المللی دانشگاه های عضو و آئین نامه دوره پسا دکتری(Postdoc) اشاره کرد.

دکتر زلفی گل تصریح کرد: با اجرایی شدن این مصوبات، دانشگاه بوعلی سینا می تواند با دانشگاه های مطرح کشور و دانشگاه های خارج کشور، رقابت داشته باشد.