13/05/1392

تأمین اعتبارت، عمده ترین مشکل دانشگاه/ایجاد 6 رشته جدید/پیگیری ارتقاء ارتباطات بین المللی دانشگاه

امیدواریم دولت یازدهم با کمک مجلس، مشکلات مربوط به تأمین بودجه دانشگاه‌ها را رفع کند، در غیر این صورت دانشگاه برای مهرماه با مشکلات جدی مواجه می شود.

رئیس دانشگاه با گفتگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب افزود: دانشگاه سال گذشته در تمام مسائل مربوط به دانشگاه از جمله تجهیز آزمایشگاه، مسائل علمی و پژوهشی و ساخت و ساز با کسری شدید بودجه مواجه بود. دکتر زلفی‌گل با اشاره به کسری بودجه دانشگاه، تأکید کرد: سال گذشته تنها 70 درصد از بودجه تصویبی دولت به دانشگاه تخصیص داده شد. وی از ایجاد شش رشته جدید در دانشگاه خبر داد و افزود: دانشگاه از مهرماه امسال آماده پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این شش رشته می‌باشد. او افزود: دانشگاه در رشته‌های مهندسی شهرسازی، مهندسی صنایع غذایی، مدیریت در دانشکده‌ رزن در گرایش های صنعتی، مدیریت و بازرگانی در مقطع کارشناسی و همچنین در رشته مدیریت اجرایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشجو می‌پذیرد.

دکتر زلفی‌گل با اشاره به ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی دانشگاه در چند سال اخیر، اظهارکرد: با نیروهایی که اخیرا به عنوان عضو هیأت علمی جذب شده اند، بیش از400 عضو هیأت علمی تمام وقت در دانشگاه بوعلی‌سینا فعالیت دارند و از تمام دانشجویان دکتری دانشگاه که بیش از 750 نفر هستند، گروه های آموزشی می توانند جهت تدریس در مقطع کارشناسی استفاده نمایند. رییس دانشگاه گفت: در حال حاضر 30 درصد از دانشجویان دانشگاه بو‌علی‌سینا در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می‌کنند. وی با بیان اینکه پذیرش دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی از سال 86 تاکنون 50 درصد افزایش یافته است، اظهارکرد: برای ارتقاء وضعیت کلی مقاطع تحصیلات تکمیلی برنامه‌هایی را اندیشیده‌ایم که امیدواریم تا چند سال آینده، این درصد را افزایش دهیم.

دکتر زلفی گل با اشاره به چهار دانشکده تازه تأسیس دانشگاه، تصریح کرد: به علت فعالیت این دانشکده‌های تازه تأسیس، نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه بوعلی‌سینا یک به 30 است که امیدواریم این نسبت در آینده کاهش یابد. وی با بیان اینکه دانشجویان خوابگاهی با مشکلی مواجه نیستند، تصریح کرد: سال‌های گذشته دانشجویان با مشکلاتی روبرو بودند، اما در حال حاضر به علت احداث چند خوابگاه جدید، دانشگاه برای دختران دانشجو با مشکل خوابگاه مواجه نیست اما برای پسران واجد شرایط دانشجو، فقط سه سال برای مقطع کارشناسی، خوابگاه ارائه می نماید. رئیس دانشگاه با بیان اینکه اعضاء هیأت علمی دانشگاه، ارتباط بالایی با دانشگاه های کشورهای خارجی دارند، افزود: ارتقاء ارتباطات بین‌المللی، جزو اهداف دانشگاه است. او با اشاره به آیین‌نامه تعاملات ملی و بین‌المللی دانشگاه، تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه با تعداد زیادی از دانشگاه های کشورهای همسایه ارتباط دارد و روابط بین‌المللی دانشگاه، در حد قابل قبولی است.