12/05/1392

لزوم مبارزه همه جانبه با اشغالگران فلسطین

عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: علاوه بر مبارزه سیاسی، باید مبارزات اقتصادی و فرهنگی را نیز برای حمایت از مردم فلسطین در برابر ظلم اسرائیل داشته باشیم.

دکتر رحیمی روشن در گفتگو با فارس گفت: روز قدس سابقه زیادی در کشور ما دارد و به ابتکار امام خمینی(ره) به عنوان نماد مبارزه با رژیم صهیونیست، هر سال باشکوه تر رقم می‌خورد. وی افزود: در طول سه دهه گذشته، هر سال روز قدس پررنگ تر بوده است و حتی در زمان دفاع مقدس با وجود بمباران، مردم در راهپیمایی روز قدس حضور یافته و حتی به شهادت رسیدند. عضو هیأت علمی دانشگاه اظهار داشت: در دهه اول و دوم انقلاب، راهپیمایی روز قدس در ایران بود، ولی در دهه سوم در کشورهای دیگر جهان نیز این روز گرامی داشته می‌شود، چرا که گرامیداشت روز قدس یک حرکت انسانی است که مردم غیرمسلمان نیز آن را صورت می‌دهند. وی با بیان اینکه مبارزه با رژیم اشغالگر قدس باید همه جانبه باشد، عنوان کرد: باید همه دست به دست هم بدهیم و در زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی نیز با رژیم اشغالگر قدس مبارزه کنیم.

دکتر رحیمی روشن افزود: البته حکام کشورهای عربی، اراده لازم را ندارند، اگر تحریم کالاهای رژیم اشغالگر قدس در سراسر ممالک اسلام صورت بگیرد، یک حماسه اقتصادی بزرگ بین مسلمانان است. وی با اشاره به وجود تبعیض در سازمان‌های بین المللی حقوق بشر، گفت: واژه زیبای حقوق بشر با استفاده‌های تبعیض آمیز، حالت چندش آوری به خود گرفته است، زیرا سیاسی کاری‌های بسیاری در سازمان حقوق بشر دیده می‌شود. به گفته وی سازمان‌های حقوق بشر کاملا یک سویه هستند و هیچ امیدی از این سازمان‌ها برای ملت‌های مسلمان نیست، سازمان‌های حقوق بشر در سوریه، بحرین و مصر نیز نگاه دو گانه‌ای داشتند.