10/05/1392

برگزاری مراسم آخرین شب احیاء در دانشگاه

در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، خیل گسترده ای از دانشگاهیان و دیگر اقشار مردم، در مسجد دانشگاه، گرد هم آمدند و به راز و نیاز با معبود بی همتا پرداختند.

در این مراسم حاضران با قرائت قرآن، دعای وارده از جمله دعای جوشن کبیر و اقامه نمازهای این شب، به سخنان خطیب مراسم درباره اهمیت شب های قدر که شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، افضل آنها است، گوش فرا داده و در انتها با قرآن بر سر گرفتن و شفیع قرار دادن 14 معصوم(علیهم السلام)، از باریتعالی خواستند تا بهترین تقدیر را برای آنها و همه مؤمنین و مؤمنات رقم زده و به ویژه در ظهور حضرت ولیعصر(عج) تعجیل نماید.

گفتنی است این مراسم به همت هیأت دانشجویی دانشگاه و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی و نیز مدیریت امور دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.