08/05/1392

همه مخاطب وصیت امام علی(ع) هستیم

مسجد بزرگ دانشگاه در دومین شب از لیالی مبارکه قدر، شاهد حضور جمع کثیری از دانشگاهیان و دیگر اقشار مردم جهت شرکت در مراسم احیاء و نیز سوگواری شهادت امام اول شیعیان بود.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین جواهری در سخنان خود، با عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام علی(ع) و تقدیر از شرکت گسترده مردم در مراسم ادامه داد: در شب شهادت امام علی(ع) قرار داریم، همه ما مخاطب وصیت آن حضرت هستیم و همگی مخصوصا جوانان به فرازهای این وصیت باید به خوبی توجه کنیم. وی تأکید کرد: یکی از تأکیدات امام علی(ع) این است که باید نسبت به ظالم، دشمن و نسبت به مظلوم، پناهگاه و کمک باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین جواهری با اشاره به اینکه شب قدر، شب رقم خوردن تقدیرها است، گفت: شب قدر، فقط مختص دوران پیامبر(ص) نیست و به همه اعصار و دوران ها تعلق دارد و در آن ملائکه و روح به ولی زمان نازل می شوند. او تأکید کرد: شیعه، ائمه اطهار(علیهم السلام) را در سیر نزولی و سیر صعودی، واسطه می داند که بین خدا و مردم قرار دارند.

قرائت قرآن مجید، دعای مجیر و دعای جوشن کبیر، سوگواری و سینه زنی در سوگ حضرت علی(ع) و مراسم قرآن بر سر گرفتن از دیگر برنامه های این مراسم بود که به همت هیأت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید. این مراسم در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار خواهد شد.