06/05/1392

کوتاه ترین راه برای بهره بردن از شبهای قدر، توبه و بازگشت نزد خدا است

همزمان با شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی(ع)، مراسم اولین شب از لیالی پرفیض قدر با حضور دانشگاهیان و دیگر اقشار مردم در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که به همت هیأت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید، مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنان خود با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت امام علی(ع)، به بیان مطالبی درباره فضیلت شب قدر پرداخت و گفت: انشاءالله به برکت و آبروی اهل بیت(علیهم السلام)، بهترین تقدیری که از سوی خدا برای بهترین بندگانش رقم زده می شود، برای ما نیز رقم بخورد. وی ادامه داد: شب قدر را باید قدر دانست، درک شب قدر، توفیق است، نباید آن را از دست داد و باید به خوبی از این موقعیت ویژه استفاده نمود.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی افزود: برخی بزرگان کل سال را مواظبت می کردند تا موفق به درک شب قدر گردند. به گفته وی، در نظر برخی بزرگان هر یک از شب های 19، 21 و 23 رمضان، مرحله و درجه ای از شب قدر هستند و در هر شب، اقدام خاصی در راستای تعیین سرنوشت یک ساله انسان رقم می خورد. وی تأکید کرد: کوتاه ترین راه برای برقراری ارتباط با خدا و استفاده از فیوضات این شب ها، توبه و بازگشت و انابت است که باید نزد خدا و به صورت واقعی و از طریقی که خود خدا بیان نموده، صورت گیرد و پشیمانی از اعمال زشت و غفلت های گذشته را به همراه داشته باشد.

بنا بر این گزارش، مراسم قرآن بر سر گرفتن نیز با شور خاصی توسط حجت الاسلام و المسلمین رستمی انجام شد. گفتنی است مراسم از ساعت 23 با قرائت قرآن آغاز شد و در ادامه قرائت مناجات امیرالمؤمنین(ع)، مداحی و سینه زنی و قرائت دعای جوشن کبیر توسط مداحان اهل بیت(علیهم السلام) انجام شد. لازم به ذکر است مراسم دومین شب از ایالی پر فیض قدر، شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان با حضور آیت الله جواهری در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار خواهد شد.