04/05/1392

گام بلند دانشگاه بوعلی سینا در تحقق حماسه اقتصادی

در پی دستیابی به فرمول ساخت قرص آهسته رهش توسط دکتر علی عربی و مهندس فدایی فر، تولید انبوه این قرص در داخل کشور آغاز شد که یکی از کارهای ارزشمند در راستای تحقق حماسه اقتصادی به شمار می آید.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان، با اعلام این خبر، افزود: بدین ترتیب ایران را در کنار سه کشور آمریکا، فرانسه و انگلیس در ساخت این قرص قرار داد، به طوری که مدال‌های جهانی در این زمینه کسب کرده و ثبت جهانی شده است. وی با بیان اینکه در حال حاضر این قرص به تولید انبوه رسیده و مورد استفاده قرار گرفته است، ادامه داد: با توجه به اینکه بین چهار تا 6 درصد مواد مصرفی مورد نیاز دام‌ها، مواد معدنی است، بنابراین این قرص که حاوی مواد مغذی مانند سلنیوم، مس، روی، منیزیم و ید است، در معده دام قرار می‌گیرد و ظرف چهار تا هشت ماه رها می‌شود.

به گزارش ایسنا مهندس رنجبرضرابی اضافه کرد: با دو بار مصرف این قرص در طی یک سال، مواد معدنی مورد نیاز دام و سپس انسان تأمین می‌شود و این قرص ارزانتر از مشابه خود بوده و دارای همان کیفیت است. وی افزود: این قرص برای سلامت انسان و دام و رشد ارزش افزوده استان، بسیار مؤثر است و یکی از کارهای ارزشمند در راستای تحقق حماسه اقتصادی به شمار می‌آید.

گفتنی است با موفقیت اخیر این عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا و دانشجوی مقطع دکتری وی، ضمن خروج انحصار ساخت این قرص ها از حلقه برخی کشورهای پیشرفته، هزینه ساخت آن نسبت به نمونه های وارداتی، بسیار کاهش یافته و قرص ها دقیقاً بر اساس نیاز دام های هر منطقه ساخته می شوند. در این زمینه بیشتر بخوانید

مجددا این افتخار بزرگ را به جناب آقای دکتر علی عربی، مهندس فدایی فر و عموم دانشگاهیاان دانشگاه بوعلی سینا تبریک عرض می نمائیم.