02/05/1392

ارتقاء مرتبه علمی 7 عضو هیأت علمی

در جلسه روز 4شنبه 2مردادماه جاری هیأت ممیزه دانشگاه، 2 نفر به مرتبه علمی استادی و 5 نفر نیز به مرتبه علمی دانشیاری ارتقاء یافتند.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در این جلسه با ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکتر فرامرز فرشته صنیعی و دکتر عبدالکریم چهرگانی از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی موافقت بعمل آمد. دکتر فرشته صنیعی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک و دکتر چهرگانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی زیست شناسی می باشند.

دکتر سعید عیسی زاده از گروه آموزشی اقتصاد، دکتر ستار عزیزی از گروه آموزشی حقوق، دکتر علی حیدریان پور از گروه آموزشی تربیت بدنی، دکتر محمد معانی جو از گروه آموزشی زمین شناسی و دکتر امیر سامان خیرخواه از گروه آموزشی مهندسی صنایع نیز از مرتبه علمی استادیاری به مرتبه علمی دانشیاری ارتقاء یافتند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، ارتقاء مرتبه علمی این اعضاء هیأت علمی پرتلاش را که موجب ارتقاء بیش از پیش جایگاه دانشگاه بوعلی سینا از نظر علمی می باشد را به ایشان، خانواده های محترمشان و عموم دانشگاهیان تبریک عرض نموده، برایشان از ایزد متعال موفقیت روزافزون مسألت می نماید.