29/04/1392

اسامی برگزیدگان مسابقه دقایقی با قرآن

از 70 شرکت کننده دراین مسابقه، 40 نفر پاسخ صحیح دادند که به 20 نفر از آنها به قید قرعه، یک جلد صحیفه سجادیه به همراه 500هزار ریال اهداء شد.

بنا بر این گزارش به 20 نفر باقی مانده نیز یک جلد صحیفه سجادیه اعطا گردید. گفتنی است این افراد می توانند در مرحله کشوری این مسابقه که مهرماه آینده برگزار خواهد شد، شرکت نمایند که جزئیات مربوطه، از طریق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

اسامی برگزیدگان قرعه کشی بدین شرح می باشد. آقایان و خانم ها:

گفتنی است این مسابقه ویژه شرکت کنندگان در سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید.