27/04/1392

دعای روز نهم ماه مبارک رمضان

خدایا قرار بده برایم در آن بهره‌اى از رحمت فراوانـت و راهنمائیم کن در آن به برهان و راه‌هاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه‌ات، به دوستى خود اى آرزوی مشتاقان

اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین: خدایا قرار بده برایم در آن بهره‌اى از رحمت فراوانـت و راهنمائیم کن در آن به برهان و راه‌هاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه‌ات، به دوستى خود اى آرزوى مشتاقان

شرح فرازهایی از دعا از زبان آیت‌الله مجتهدی تهرانی

اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فیهِ نَصیباً مِنْ رَحْمَتِکَ الْواسِعَةِ: خدایا، من را از رحمت واسعه خودت نصیب گردان. برای استجابت این دعا باید چه کنیم؟ باید به زیردستمان کمک کنیم. مثلا اگر وضع مالی کسی خوب است، برای دختران دم‌بخت جهاز تهیه کند. در این صورت دعا درباره او مستجاب می‌شود و اگر زلزله شود، زیر آوار نمی‌ماند؛ چون رحمت خدا شامل حال او شده است.

وَاهْدِنی فیهِ لِبَراهینِکَ السّاطِعَةِ: خدایا من را هدایت کن به ادله روشن خودت. خدا دلیل‌های روشنی دارد که ما را به آن ادله روشن، هدایت می‌کند. هر ظالمی که به جزای اعمالش می‌رسد، عبرتی است برای ما. آدم با دیدن این عبرت‌ها، می‌تواند خداشناس شود.

وَخُذْ بِناصِیتی اِلی مَرْضاتِکَ الْجامِعَةِ: من را به سمت موجبات خوشنودی و رضایت خودت ببر. از من راضی باش، هرچند که بد کردم و عمرم را به بطالت مصرف کردم، حالا آمده‌ام و من را به سمت رضایت خودت ببر. از من خشنود شو و رضایت جامع داشته باش. باید تمام عیب‌ها را از خود دور کنم، و با غیبت نکردن، حلال کردن مال و...، این دعا درباره‌ام مستجاب شود. تا مردم از ما راضی نشوند، خدا از ما راضی نمی‌شود.

بِمَحَبَّتِکَ یا اَمَلَ الْمُشْتاقینَ: این دعاها را درباره من مستجاب کن، به حق دوستی خودت، ای آروزی مشتاقان. این طور می‌گوییم، چون خدا نسبت به ما دوستی دارد و خدا صد برابر محبت والدین به اولاد، ما را دوست دارد. روایت است که دوستی صد درجه دارد که 99 بخش آن مخصوص خدا است و یک درجه آن بین مخلوقات تقسیم شده و خدا در همان یک بخش نیز، سهم دارد. خدایا این دعاها را به محبت خودت درباره ما مستجاب کن.