25/04/1392

راه اندازی سامانه انتقال از خارج به داخل

با توجه به راه اندازی سامانه مذکور(ویژه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های خارج کشور)، از تاریخ 28خرداد92 بررسی هرگونه تقاضا برای انتقال به دانشگاه های داخل کشور منوط به ثبت نام در این سامانه می باشد.

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام این مطلب افزوده: بررسی هرگونه تقاضا برای انتقال(موضوع آئین نامه شماره 64149/و مورخ04/10/89 در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی داخل) منوط به ثبت نام در سامانه مذکور می باشد. لازم به ذکر است مهلت ثبت نام برای متقاضیان تا تاریخ 31تیر92و محدوده زمانی برای دانشگاه ها جهت بررسی و اعلام نظر از تاریخ 1مرداد92تا10شهریور92 می باشد.

همچنین به اطلاع می رساند در صورت موافقت دانشگاه با درخواست متقاضی وفق ضوابط آئین نامه، ضرورتی برای انجام مکاتبه از سوی اداره کل امور دانشجویان داخل این سازمان جهت تأیید نهایی وجود نداشته و این اداره کل تنها در مورد آن دسته از درخواست های واجد شرایط آیین نامه که با پاسخ منفی دانشگاه ها و مؤسسات روبرو شوند، ورود کرده و اقدامات لازم را از طریق سامانه انجام خواهد داد.

ضمناً راهنمای کاربران در سامانه مذکور وجود داشته و جناب آقای فاروقی(021196664378) آماده پاسخگویی به سؤالات احتمالی خواهد بود.