تعداد بازدید :10191044

25/04/1392

رمضان 92 با قرآن/اعلام جزئیات مرحله دوم طرح حفظ قرآن

طرح حفظ قرآن رمضان92 ویژه اعضاء هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان و خانوادهای اعضاء هیأت علمی و کارکنان(همسران-فرزندان) می باشد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اعلام کرد: با توجه به استقبال مطلوب دانشگاهیان محترم از مرحله اول طرح حفظ قرآن، این معاونت مرحله دوم برنامه حفظ قرآن کریم را در قالب طرح رمضان 92 با قرآن اجرا می کند. بر این اساس، شرکت کنندگان در صورتی می توانند در این بخش شرکت نمایند که اقدام به حفظ یک جزء جدید از قرآن کریم نمایند. این معاونت تأکید نموده: داوطلبان حافظ قرآن، شرعاً در صورت حفظ یک جزء جدید مجاز به شرکت در برنامه می باشند.

دانشگاهیانی که در این بخش شرکت می نمایند از تاریخ 24 تیر تا پایان مهر ماه فرصت کسب آمادگی جهت حفظ یک جزء قرآن به صورت آزاد را خواهند داشت و در صورت حفظ یک جزء جدید و کسب نمره قبولی در آزمون، موفق به کسب جوائز ذیل خواهند شد:

*در صورت کسب 90% امتیاز آزمون:3000000 ریال وجه نقد و لوح تقدیر

*در صورت کسب 75% امتیاز آزمون:2000000 ریال وجه نقد و لوح تقدیر

*در صورت کسب 60% امتیاز آزمون1000000 ریال وجه نقد و لوح تقدیر

مهت ثبت نام در این طرح تا پایان ماه شهریور 92 و محل های ثبت نام دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه –طبقه فوقانی مسجد بزرگ دانشگاه -آقای ورمزیار و یا دفتر مدیریت فرهنگی دانشگاه –خانه فرهنگ–آقای مینایی اعلام شده است.

جهت مشاهده اطلاعیه کامل کلیک نمائید