23/04/1392

مقررات جدید استفاده دانشگاهیان از باغ دانشگاه

واگذاری مدیریت باغ دانشگاه به امور اداری/استفاده از باغ صرفا توسط دانشگاهیان و با ارائه کارت شناسایی/برگزاری میهمانی شخصی در باغ ممنوع/ورود و خروج فقط از داخل دانشگاه

هیأت رئیسه دانشگاه در جلسه 162 خود که در مورخ 19 تیر 92 برگزار شد، با توجه به اعتراض گسترده پرسنل دانشگاه، برگزاری هر گونه میهمانی شخصی را در باغ دانشگاه ممنوع کرد. همچنین ضمن واگذاری مدیریت باغ فرهنگی دانشگاه به بخش رفاهی حوزه مدیریت امور اداری و پشتیبانی، مقرر شد صرفا کارکنان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه با ارائه کارت شناسایی و بدون همراه(غیر از خانواده خویش) از باغ دانشگاه استفاده نمایند.

البته در صورت تقاضای پرسنل جهت استفاده همراهان، باید قبلا مجوز لازم از حوزه مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه اخذ گردد. در این جلسه همچنین مصوب شد که ورود و خروج به باغ دانشگاه، از داخل دانشگاه و از درب شرقی(روبروی جوادیه) انجام پذیرد.