22/04/1392

آغاز مسابقات فوتسال طرح ضیافت اندیشه استادان/نتایج مسابقات دو شب اول و دوم

مسابقات فوتسال اعضاء هیأت علمی شرکت کننده در سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا از روز پنج شنبه بیستم تیرماه با شرکت 4 تیم آغاز گردید.

این مسابقات در 6 شب و به صورت رفت و برگشت در یک جدول دوره ای برگزار می گردد. تیم های دانشکده ادبیات، اقتصاد و علوم اجتماعی، علوم و کشاورزی، 4 تیم شرکت کننده در این مسابقات می باشند.

در اولین روز این دیدارها، تیم علوم موفق شد با نتیجه 3 بر 2 تیم کشاورزی را شکست دهد و در دیگر دیدار این روز، دو تیم ادبیات و اقتصاد و علوم اجتماعی، به تساوی 1-1 دست یافتند.

در دور دوم و در مسابقات برگزار شده در جمعه شب، تیم های ادبیات و علوم با نتیجه 3-3مساوی شدند و در بازی دوم، تیم های اقتصاد و علوم اجتماعی با کشاورزی با نتیجه 2 بر 2 به کار خود خاتمه دادند.

آخرین مسابقات دور رفت، شنبه شب(22تیرماه جاری) در بازی اول بین تیم های اقتصاد و علوم پایه و در بازی دوم بین تیم های کشاورزی و ادبیات برگزار می گردد و یکشنبه شب، تیم ها استراحت خواهند داشت و سپس از 2شنبه شب(24تیرماه جاری)، مسابقات دور برگشت برگزار خواهد شد.