19/04/1392

آغاز سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا

مراسم افتتاحییه سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا از ساعت 10 صبح امروز با حضور جمعی از اعضاء هیأت علمی دانشگاه در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، رئیس دانشگاه ضمن عرض تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، از حضور همه شرکت کنندگان در طرح به ویژه اعضاء هیأت علمی دارای مرتبه علمی استادی که نیازی به امتیازات شرکت در طرح نیز ندارند، تشکر نمود. دکتر زلفی گل با تأکید بر اینکه طرح ضیافت اندیشه، سیاسی نیست، به شکل گیری جمع باصفا، صمیمی و معنوی حاصل از طرح اشاره کرد و گفت: توفیقی است که اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه گردهم بیایند و با یکدیگر بحث و تبادل نظر داشته باشند، پس از این فرصت که کمتر پیش می آید، هم اعضاء هیأت علمی شرکت کننده و هم خانواده ها و فرزندان شان، به بهترین وجه استفاده کنند و هم در برنامه ها و هم در فوق برنامه ها مشارکت فعال داشته باشند.

وی در بخش دیگری به ارتقاء دو پله ای جایگاه دانشگاه در رتبه بندی جدید اعلام شده، اشاره کرد و آن را حاصل تلاش و فعالیت های همه اعضاء هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه خواند. رئیس دانشگاه تصریح کرد: نتیجه و آثار گسترش مقاطع تحصیللات تکمیلی در سال های اخیر، به تدریج نمایان می شود و در سال های آینده نه چندان دور، ارتقاء بیشتر و سریع تر جایگاه دانشگاه بوعلی سینا را شاهد خواهیم بود. دکتر زلفی گل، دانشگاه بوعلی سینا را جزو دانشگاه های درجه اول کشور خواند و گفت: دانشگاه از اواسط سال 91، با مشکلات و محدودیت های زیادی مواجه شده اما تلاش کرده و می کنیم که فشار کمتری به دانشگاهیان وارد شود. وی ضمن تشکر از همراهی و همکاری دانشگاهیان به برخی مطالبات پرداخت نشده،اشاره کرد و افزود: پیگیری های خود را برای پرداخت این مطالبات استمرار می دهیم و امیدواریم که شاهد به ثمر رسیدن پیگیری ها در این زمینه باشیم. رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود، از همه کسانی در اجرای طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا همکاری دارند، تقدیر و تشکر نمود.

حجت الاسلام طالقانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دیگر سخنران این مراسم بود که ضمن تشکر از مدرسان و شرکت کنندگان در طرح، به طور ویژه از همکاری ها و حمایت رئیس دانشگاه در راستای برگزاری طرح ضیافت امسال، تشکر کرد. مسؤول آموزش سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا در پایان سخنانش به معرفی اجمالی مدرسان کارگاه های طرح ضیافت اندیشه استادان پرداخت.

دکتر مرتضی قائمی دبیر دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه بوعلی سینا که دبیر سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه نیز هست، سخنران آخر این مراسم بود که ضمن ارائه توضیحات اجمالی درباره برنامه های پیش بینی شده جهت اعضاء هیأت علمی و خانواده ها و فرزندان آنها، به شرکت کنندگان توصیه کرد که فعالانه در مباحث کارگاه ها مشارکت نمایند تا فضای کارگاه ها یک طرفه نباشد و حتی در صورت لزوم و صلاحدید، در مباحث ارائه شده تجدید نظر شود.

گفتنی است سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا از 19 تا 28 تیرماه جاری(دهه اول ماه مبارک رمضان) با حضور بیش از 200 تن از اعضاء هیأت علمی برگزار می گردد.