19/04/1392

اعلام ساعت کاری دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان

ساعت کاری دانشگاه بوعلی سینا در ایام ماه مبارک رمضان، از 8:30 صبح تا 13 می باشد.

معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه با اعلام این مطلب، افزوده: این تصمیم با توجه به مصوبه هیأت محترم دولت که بر مبنای آن، فعالیت اداری در همه استان ها به جز تهران صبح ها با یک ساعت تأخیر شروع و بعدازظهرها نیز یک و نیم ساعت زودتر خاتمه می یابد، اتخاذ شده است. همچنین در روزهای 19 و 23 رمضان، ساعت کاری با یک ساعت تأخیر نسبت به سایر روزهای ماه مبارک رمضان شروع خواهد شد.

شایان ذکر است مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در تاریخ 15 تیرماه جاری اعلام کرد: با عنایت به مصوبه مورخ 12تیر1392 كمیسیون دائمی هیأت امناء در خصوص ساعت كاری ایام تابستان، ساعت كار اداری دانشگاه در محدوده زمانی 15تیر1392تا 15شهریور1392 از ساعت7:30صبح تا14:30عصر می باشد. بنابراین با اجرای مصوبه دولت، ساعت کاری در طول ایام ماه مبارک رمضان، از ساعت 8:30 صبح تا 13 خواهد بود.

گفتنی است بر اساس مصوبه هیأت دولت که در راستای بند 3 اصل 43 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور ایجاد زمینه لازم برای استفاده مطلوب کارکنان دولت از فضایل و معنویات ماه مبارک رمضان و به وجود آمدن فرصت مناسب برای خودسازی و بهره مندی از برکات عدیده این ماه شریف و نورانی اتخاذ شده، هر گونه فعالیت فوق برنامه، قبل از آغاز ساعت کار و یا بعد از پایان ساعت کار انجام می شود.